granit plomieniowany

granit plomieniowany

Pepper Steak Receptura

Ten stek ma bardzo delikatny smak, to jest bardzo łatwe do wykonania i można mieć to przygotowane z wyprzedzeniem, aby smakować jeszcze lepiej. A także można im towarzyszyć z kluskami lub może chow mein. To jest coś, co sprawi, że będziesz cieszyć się dobrą kuchnię w swoim własnym domu.

Będziesz potrzebować:

Polędwica wołowa (2 funty, pokroić w paski 2 cale)

Czosnek w proszku (do smaku)

Olej słonecznikowy (3 łyżki)

Wołowina bulion (1 kostka)

Cebula (1/2 szklanki) posiekanych)

granit plomieniowany

Duże papryki Ball (z grubsza posiekane)

Pomidory (1 puszka lub 14,5 uncji, z cieczą)

Sos sojowy (3 łyżki)

Biały cukier (1 łyżeczka)

Sól (1 łyżeczka)

Jak to zrobić:

Weźmy paski polędwicy i posypać je z czosnku do smaku, teraz podjąć dużej patelni i umieścić go na średnim ogniu, a kiedy już to zrobił dodać olej roślinny i tutaj brązowy zaprawiony paski wołowiny, kiedy już je przyprawione można przenieść je na powolne kuchenka i stępki je tutaj na chwilę. W tym czasie podjąć bulionu i wymieszać z ciepłą wodą, aż się rozpuści, gdy zostało to zrobione mieszankę w skrobi kukurydzianej, aż się rozpuści, a także, a kiedy już to zostało zrobione wlać do wolnowaru z mięsem jesteś wcześniej zrobił, gdy zostało to zrobione dodać cebulę, zielona papryka, pomidory, sos sojowy, cukier i sól. Gdy już to zrobisz pokrycie mix i gotować je w wysokiej temperaturze przez 3 lub 4 godziny, czy można gotować go w niskiej temperaturze przez 8 godzin lub 9 godzin. I w końcu trzeba będzie skończony.

Jeśli chcieliby Państwo uzyskać więcej informacji na temat podobnych przepisów, pod adresem: Food Recipes

Artykuł dzięki: